Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovo je jako teška sudbina majke troje djece koja se smrzla! Ivanino tijelo satima bilo u snijegu, mještani prolazili, vidili je ali nisu reagovali! – Brzina Info

Ivana J. koja ima 3 godina je inače majka troje djece, i nažalost umrla je od smrzavanja u ponedeljak u selu Lece kod Medveđe a njeno tijelo je nađeno nekooliko sati poslije i to u snijegu pored puta tada. Ivanino tijelo kako pišu neki mediji vidjeli su mještani koji su tada prolazili autobusom i satima niko tada nije reagovao ali ni ti pozao pomoć šti je najgore bilo. Ljekari su tek poslije pozvani, ženu su pokušavali da reanimiraju ali nažalost u tome nisu uspjeli.

Ivana J je bila majka od troje djece, dva tinejdćera je imala i djevojčicu od pet godina li djeca nisu tada bila sa njom. Radi prijava Centra za socijalni rad ona se nije mogla brinuti o djeci imnogo je pila. Svo djece imaju različite očeve. Ivana je nažalost imala probleme u porodici. Njen otac je bio policajac u Beogradu ali vratio se da živi u selo ali poslije se ubio a njena majka se ponovo udala.

Ova nesretna žena je preminula nažalost od posljedica smrzavanja. Sada je porodica dobila tijelo da bi je mogli sahraniti.

By Brzina