Ovo je jako poseban napitak!Uz pomoć njega riješite problem sa kandidom.Za ovo sigurno niste znali,ali sada je pravo vrijeme da saznate kako da zauvijek riješite dugogodišnji problem… – Brzina

Ovo je jako poseban napitak!Uz pomoć njega riješite problem sa kandidom.Za ovo sigurno niste znali,ali sada je pravo vrijeme da saznate kako da zauvijek riješite dugogodišnji problem…

Za Kandidu možemo da kažemo da je to jako opasna gljivica i može da vam ugrozi životukoliko se ne liječi na vrijeme i ako se ne spriječi da se ona dalje razmnožava.

To je jako dosadna gljivica koja se uvijek iznova i iznova vraća i ne postoji do sada lijek koji je uspio da je otkloni zauvijek.

Mi smo odlučili da sa vama podijelimo ovaj lijek koji će da promijeni vaš život.

Loading..

Kandida je gljivca koja nam pomaže kod upijanja hranljivih tvari u organizmu ali i kod regulacije probave ali samo kada se našem tijelu nalazi u odgovorajućim nivoima.
Kada dođe da se one proizvedu previše to nije dobro nimalo za naše tijelo!

Ako se desi da se naš probavni sistem ne pregleda na adekvantan način možese desiti da ona odluta i do krvotoka.

Tada se dešava da se se stvaraju veliki toksini i onda dešava se da dođe do ozbiljnog sindroma zvani propusno crijevo.

Ono što vi trebate da učinite jeste da krenete da živite novi život.Vrijeme da se krenu kuhati supuice koje su potpunjene sa bijelimlukom,dodatkom celera i morske soli.Pored toga dodajte čistu izvorsku vodu i dodajte kelj.

Kelj nije namirnica koja je inače svima draga ali ima jako velika ljekovita svojstva.
Kada skuhateto jeste spremite odložite to u frižider.

Tokom cijelog dana pijte supu i pored toga jako je važno da uz to sve pijete dosta svježe vode.Tako pomažete sebi i vašem tijelu da otklonite višak otrova koji se skupe u vašem tijelu.

Ovo naravno ne znači da će te vaše tijelo dugotrajno očistiti ali možete ovaj postupak da ponavljate više dane ili čak više sedmica.

Ovu smjesu pijte prije svakog obroka.

Pored ovih navedenih sastojaka Ulje klinčića i ulje divljeg origana pomaže kod ubijanja raznih parazita i gljivica koje se javljaju u vašem organizmu.Pored toga ulje lavande jako dobro pomaže kod sprečavanja kandidte i širenje neke druge infekcije.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *