Crna hronika je u zadnje vrijeme toliko prisutna u našim medijima i u životima našim jer je sada sve gore i gore i mentalno stanje ljudi je u velikoj mjeri se pogoršalo iz dana u dan. Tako da su naše vijesti pune crnih informacija i svaki dan kada otvoorimo portale možemo da vidimo sve i svašta.

Ubistva se dešavaju, silovanje, pljačke i to je svakodnevnica koja je oko nas. Mi sada govorimo o Sjedinjenim Američkim Državama koje je u zadnje vrijeme potreslo masovna ubistva i samoubistva, jer je prije par dana čovjek bez imalo razmišljanj ubio 10 dana i ranio 7 te na kraju pokusaš sebe da ubije. Nije uspio da se ubije i sada će dobiti kaznu koju je zaslužio bez sumnje.

Kriminalne radnje iz dana u dan rastu a mi sada govorimo o jednom jako bizarnom slučaju gdje su dva brata i to maloljetna silovali svoju sestru koja je isto maloljetna bila. Da stvar bude gora ona je od zlostavljanja ostala i trudna.Sestra im je imala samo 14 godina. Njih dvojica su dobila ukupno 10 godina zatvora i to je skraćeno jer u se dobro ponašali.

By Brzina