Ovo je grob od pokojnog Nine Rešića: Njegov grob niko ne posjećuje, zarastao i neprepoznatljiv! Evo šta piše na njemu! (FOTO) – Brzina

Ovo je grob od pokojnog Nine Rešića: Njegov grob niko ne posjećuje, zarastao i neprepoznatljiv! Evo šta piše na njemu! (FOTO)

“Jako mi je žao jer neko njegovo ime sada koristi za neke reklame a ni grob niko mu ne posjećuje,” – ovim riječima se obratilo, davne 2016.godine nekoliko stanovnika Bosanske Dubice, koje je rodno mjesto pokojnog pjevača Nine Rešića.

Loading..

Pjevač Amir Rešić Nino je za sobom ostavio tri kćerke iz tri braka koje je imao.

Nino je izrazio želju i tako se desilo, da se sahranjen u rodnoj Bosanskoj Dubici 2007.godini a samo nekoliko fanova ovog pjevača dolazi na njegov grob i obilazi ga.

Kako kažu većina stanovnika Dubice, pratili su svi oni učešće njegove kćerke u šou programu “Zvezde Granda” kao i izjave koje je davala o Ninu.

Ono što je njih sve pogodilo jeste činjenica da niko od pjevača a najgore niko od njegovih članova porodica od kojih neki i dan danas govore o njemu ne dolaze na njegov grob, ne posjećuju njegov grob i on je zarastao.

-Ovo je jako tužno. Nama je svima ovo tužno a mi znamo kako jeste i šta je prava istina u svemu tome. On je ovdje sahranjen a niko od porodice ne dolazi ovdje. Spomen ploča je podignuta od njegovog dajdže a ne od djece i njegovih bivših žena. Tako i piše na ploči, možete vidjeti.

-Nekada kasnije, prije dvije godine, jedan Ninov prijatelj, Neša je na spomenih postavio i knjigu i na kojoj je upisana jedna emotivna poruka. Njegovi fanovi koji su najvjerniji stavili sujednu zvijezdu koja se jasno vidi. Sve to nije učinio neko od njegove porodice, to je žalosno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *