Policajci su inače osobe koje su od povjerenja i koje rade na tome da nama pomognu kako znaju i umiju i svi znaju da je njihov glavni i jedini zadatak jeste da se brinu o redi i sigurnosti kao i pošitvanju zakona. Kada ih vidimo u uniformi, htjeli to ili ne, osjeti se neka vrsta poštovanja i straha.

KADA SE razmišlja o njima skoro pa niko ne razmišlja o tome da su i oni ljudi koji imaju osječaje i potrebe kao i ostali a sada mi smo za vas spremili ovaj slučaj koji se desi u Velikoj Britaniji. Policajac i policajka u uniformi su se ljubili i to u policijskom automobili koji je bio ispred Teskovog marketa koji se nalazi u Lankaširu i to je kod svih koji su ovo vidjeli izvazvalo jako velike gađenje i šok da niko nije mogao da vjeruje.

Ljudima nije jasno bilo jer je ovo za njih bilo neprimjerno ponašanje a neki su ovo sve snimiki i postavili na društvene mreže a video se počeo širiti velikom brzinom. Jedna od proloznica je rekla da skada je vidjela da se oni ljube i razmjenjuju nježnosti morala je da ode da snimi i da ima to.

By Brzina