Ovo je definitvno za poštovanje:Najboljem radniku kupio AUDI! Htio sam da mu pokažem da ovdje ima budućnosti i da treba da ostane kod nas. – Brzina

Ovo je definitvno za poštovanje:Najboljem radniku kupio AUDI! Htio sam da mu pokažem da ovdje ima budućnosti i da treba da ostane kod nas.

Vlasnik jedne firme iz glavnog grada Bosne i Hercegovine iz Sarajeva je kupio Audi A8 svom najboljem radniku kako kaže on,a to je uradio radi zahvalnosti prema njemu i svakom poslu koji je on obavio za njega.

Loading..

Jako je čudno da se pogleda ali i da se čuje da gazda ima ovakav odnos prema svojim zaposlenim.On je ovim gestom oduševio cijeli svijet a u šoku je ostao Emrah koji ovo nije očekivao ni u snovima.

“Jedna firma kao dobra firma može da opstane samo sa dobrim timom! Radnik koji je dobar koji sarađuje i moje ideje sprovodi,i kada se malo sagleda on je zaslužio ovaj poklon.Ovaj gest koji sam ja uradio je od samogm srca.Ja sam inače zadužen da dovedem mnoge investitotre u Bosni i Hercegovini ali i da prenesem svo svoje znanje na sve moje ljudi.Nekada se desi da budu dobri alii da budu loši dani,ali radnici su naši takvi da vjeruju u sebe i uvijek jesu u dobitku.Ovaj audi je namjenjen kao poklon mom najboljem radniku Emrahu.Htio sam da mu pokažem da ima kod nas budućnost kao i budućnost u našoj državi.Ja sam mu rekao da mi možemo sve da pokrenemo i sve da okrenemo u ovoj državi.”-rekao je vlasnik firme Semir KOzić.

“Meni je ovo bio veliki šok i od toga se oporavljam jpš uvijek.Nisam očekivao da je on imao ikakvu namjeru da mi pokloni automobil o kojem smo pričali na pauzama,na kafama i sastancioma.Ovaj poklon prelazi svu materijalnu vrijednost koja ona ima,ovo je jako jednostavno “hvala” i to nije dovoljno za to”-rekao je Emrah.

On je pored toga dodao da je jako ponosan na svoju firmu i na sebe jer je ovo njihov zajednički i timski rad.

-Mi smo jedna mlada firma koju je pokrenuo prije svega moj jako dobar prijatelj,to je moj šef Semir u nadi danm mladi više ne odlaze iz naše države i da pokažemo da je ovdje uspjeh moguć i to svi znamo i vidimo.Ja sam prvi uz Semira stao i podržao ideju i odlučili smo da prkosima i našim inatima i pokažemo da smo jako vrijedni i možemo pronaći uspjeh koji je jako očigledan.-rekao je Emrah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *