Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovo je čovjek koji tvrdi da je stigao iz 2048 godine! Dao je ozbiljno upozorenje od koga se ledi krv! Niste ni svjesni šta nas čeka. SVE JE OVO POČETAK – Brzina Info

Kao što ste mogli da znate nama svaki dan dolaze razne informacije koje nas zaista znaju šokirati i iznenaditi i koje nas znaju nekada šokirati. Tako je prije nekoliko dana došla ova vijest za koju su mnogi mislili da je ovo laž. Pogledajte sada i vi o čemu se ovdje radi!

Do nas je stigla vijest o ovom čovjeku tačnije mladiću koji govori da je stigao tačnije iz 2048. godine te je sada odlučio da sa svima podijeli vijest šta nas to čeka u budućnosti koja je pred nama. Po svemu sudeći nama dobro biti neće.

Kako on kaže on je imao tada mogućnost da vidi budućnosti ali kako on tvrdi da je vrijeme koje nam dolazi neće biti ugodno i neće nam se svidjeti. Pogledajte šta je tačno on mislio. On je rekao da haos nam dolazi. Rekao je i osvrnuo se sada na virus koji hara po cijelom svijetu i samo je ovo maleno upozorenje za ono što nas čeka. Pored toga je rekao da je vrijeme kada će doći do problema svjetske ekonomske krize i kako niko neće moći koristiti i pohvaliti se sa svojim bogastvom.

By Brzina