I sami znate kako mi svakog dana dobivamo dosta novih informacija o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas. Međutim pored toga jako često do nas dolaze i priče iz cijelog svijeta te samim time sve te informacija dijelimo sa vama. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge iznenadila. Evo o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je ovaj put do nas došla priča o jednom čovjeku koji je 90-ih godina prošlog stoljeća bio jedan od najljepših i najpoželjnijih muškaraca u cijelom svijet. On je svojim izgledom kako se kaže zarađivao čak i do milion dolara.

Njegovo ime je Fabio Lanzoni, italijansko-američki glumac i maneken postao je osamdesetih godina prvi muški supermodel. Međutim prije par dana mi smo dobili priču koju nam govori kako on sada ima 62. godine i da ne liči na sebe.

Također smo došli do slike kako on sada izgleda. Pogledajte i podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima o njemu i njegovom izgledu. Pišite nam svoje mišljenje.

By Brzina