Ovo će Jelenu Karleušu da dovede do ludila: Ognjen Vranješ dao veliku sumu novca za najveću zvijezdu Balkana da mu pjeva za rođendan! – Brzina

Ovo će Jelenu Karleušu da dovede do ludila: Ognjen Vranješ dao veliku sumu novca za najveću zvijezdu Balkana da mu pjeva za rođendan!

Svetlana Ceca Ražnatović sada definitivno pjeva na 30.rođendanu kod Ognjena Vranješa sledeće sedmice u Atini i to ona dolazi za 50.000 eura a evo šta su mediji rekli o tome.

Fudbaler Grčkog AEK je uspio da se dogovori sa menadžerom najveće balkanske zvijezde, koja će ipak da se pojavi kao specijalna gošća i da pjeva blok svojih omiljenih hitova.

Loading..

Ali bivši ljubavnik Jelene Karleuše nije želio da ništa se prepusti slučaju, pa će on kako je svi vole nazivati Sprsku majku da dovede u Grčku i da to bude sve na posebnom nivou i elita. Prema riječima nekog dobro ovlaštenog izbora, Ceca tu stiže u avionu u kojem se nalazi karta za biznis klasu a ispred aerodroma je čeka limimuzina i tu sa njom nekoliko pripadnika njihovog obezbjeđenja, te će oni da budu uz nju svo vrijeme.

-Ognjen jako cijeni naime Svetlanu Cecu Ražnatović i njen rad. Oduvijek je želio da mu ona dođe na rođendan i da pjeva tu ali se nikada do sada nije pokazala prilika. Ona u Atinu stiže sa cijelim timom svojih muzičara kao i sa njom stiže frizer. Koliko je poznato, Ceca u Grčku stiže sa Kipra a ne sa Beograda. On je za nju pripremio luksuzni hotel u samom centru Atiine i jako je teško tu da se dobije apartman. On je uspio da se sredi i pjevačica će imati sobu sa najljepšim pogledom na cijeli grad.

A Atinu dolaze i Ognjenovi prijatelji iz cijele Srbije, Bosne i Belgije i tu će da budu njegovi igrači AEK. On je uzeo jedan lokal u praom elitnom dijelu grada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *