Ovaj trik će da vam pomogne da saznate kakvo je stanje u unutrašnjosti vaše sudopere:Mislila sam da je uredno i čisto a kada je ovo isplivalo,zgadio mi se cijeli svijet! – Brzina

Ovaj trik će da vam pomogne da saznate kakvo je stanje u unutrašnjosti vaše sudopere:Mislila sam da je uredno i čisto a kada je ovo isplivalo,zgadio mi se cijeli svijet!

Vjerujemo kako se domaćice često obraduju savjetima koji će im olakšati obavljanje kućanskih poslova.

Loading..

Mi smo sigurno da mnoge domaćice se obraduju kada vide na internetu na bilo kojoj društvenoj mreži savjete kako da olakšaju obavljanje kućnih poslova.

Mi ćemo da Vam danas donesemo jedan savjet koji je žena odlučila dapodijeli sa svima na Facebook-u

– Izuzetno sam fiksirana na čistoću kuhinje i uvek mi je sudopera čista pod konac. Međutim, iako je na oko uvijk cakum-pakum, stalno je iz nje izvirao neki užasan smrad. Kad mi je više bilo muka od toga, na silu sam novčićem otvorila slivnik i imala šta da vidim – godine i godine ostataka hrane gomilale su se ispod i smrdile do neba. Uzela sam dugu, tanku četku i iščupala sve, koliko god je bilo moguće. Tek sad shvatam da i to mora da se radi redovno – kaže ova žena.

-Ja sam inače uvijek pedantna i trudim se da mi kuhinja blista.Pored toga ja se trudim da svoj sudoper čistim poslije svakog pranja i da bilista i on.ALi dešavalo mi se nešto jako loše.Iako je on bio prečist iz njega je uvijek izlazio neki neugodan miris.Više mi je bilo muka od toga,nisam znala šta da raidm i kako da riješim taj problem.Odlučila sam na silu da novčićem otvorim slivnik i imala sam šta tu da vidim.Tu se slagale godinama i godinama ostatci hrane i to je smrdilo do bezvjesti.Nisam mogla da izdržim taj smrad.Odlučila sam da uzmem jednu dugu i tanku četku koju sam imala u blizini i počela čupati sve koliko god da sam mogla.Tada sam shvatila da to treba da raidm barem jednom sedmično da se ne bih dovela do ovog stanja.-rekla je žena.

Kada je odlučila da sa svima javno podijeli sliku,sve su žene odmah krenule da rade isto i da objavljuju šta se sve nalazilo kod njih u slivnicima i kakva je ko dnjih situacija.

Jedna od žena je napisala:

-Ja sam se potpuno zgrozila kada sam vidjela šta se tu nalazi.-te kaže kako joj nikada nije palo napamet da poukuša sa kovanicom da otvori slivnik i da riješi problem koji se godinama tu skupljao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *