Svjedoci ste kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem priče koje kako se dešavaju na našim prostorima tako i u cijelom svijetu. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako dešava. Pogledajte o čemu se radi i šta je to što je sve nas šokiralo.

Naime, radi se o tome kako je djevojka imena Aleksandra (27) odlučila da sa nama podijeli svoju priču kako to ona uspijeva da zaradi za sebe i za svoju porodicu. Ona se preselila u Švedsku prije 5 godina sa svojim mužem i od tada su oni u braku. Tako je pokrenula vlastiti biznis.

Odlučila je bude ona ta koja će da primiti spermu od drugih roditelja i da će ona nositi njihovo dijete 9 mjeseci i nakon toga će njihov poslovni dogovr za završi. Tako je on to uradila čak 3 puta i za to vrijeme je zaradila oko 200.000 eura.

Za taj novac je kupila kuću, dva stana i svome mužu auto koje je oduvijek htio. Šta vi mislite o ovome poslu? Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima.

By Brzina