Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ova žena je imala uraslu dlaku u svom tijelu čak 3 godine! Odlučila je odstrani kod ljekara a kada je vidjeli šta joj vade, svi su ostali u šoku! (FOTO) – Brzina Info

Kako i sami znate kako na našu adresu svakog novog dana dolazi veliki broj priča o mnogim dešavanjima na našim prostorima. Iako su to većinom priče koje su vezane za dešavanja u životu poznatih ličnosti ovaj put smo mi za vas pripremili jednu jako drugačiju vijest koja je mnoge iznenadila i svi su bili šokirani kada su ovo vidjeli.

Dakle, ovaj put je jedna žena iz Bosne i Hercegovine odlučila da sa nama podijeli svoju priču. Naime , radi se o tome da je ona u svom tijelu imala jednu uraslu dlaku koja joj je jako smetala. Iako je ona nju jedno vrijeme brijala ona je i dalje rasla i bila je bolna.

Kako joj je to bio jedna od većih problema ona je nakon 3 godine boli odlučila da ode kod ljekara kako bi riješila taj problem. Naime, ljekar je rekao kako će doći do manje operacije kako bi se to riješilo. Nakon zahvata ispostavilo se kako ispod dlake se nalazi apsces.

Apsces je velika nakupina gnoja koja je bila bolna i to je glavni ralzlog zbog čega je to bilo bolno. Pored toga gnoj je bio taj koji joj je poticao rast te dlake. Šta vi mislite o ovome? Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima.

By Brzina