I sami ste svjedoci kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem priča koje se dešavaju na našem Balkanu te tako mi pokušavamo da sve te priče podijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna priča koja je vezana za našu estradu odnosno za poznate ličnosti sa naše estrade. Evo o čemu se radi.

Naime, prije nekoliko dana do nas je došla jedna slika jedne vile koju smo mi odlučili da malo bolje pogledamo. Kada smo istražili, ispostavilo se kako je to vila koja košta čak 2 miliona eura i da u njoj živi jedna jako poznata ličnost. Tako smo mi odlučili da provjerimo o kome se radi.

Iako se na početku smatralo kako je to dom Cece ili neke druge poznate pjevačice na kraju se ispostavilo da je to jedna potpuno druga pjevačica koja je slavu stekla tek u posljednjih nekoliko mjeseci. Njeno ime je Vera Mijatović i ona je slavu stekla na osnovu hita Miki Milane.

Šta vi mislite o ovome svemu. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima o ovome svemu i recite nam šta mislite o ovoj pjevačici.

By Brzina