Ova mlada Srpkinja jedne mjesečno 15 kila nutele kako bih imala veliku zadnjicu: Kada vidite kako njeno tijelo izgleda,zgadit’ će vam se cijeli svijet! (FOTO) – Brzina

Ova mlada Srpkinja jedne mjesečno 15 kila nutele kako bih imala veliku zadnjicu: Kada vidite kako njeno tijelo izgleda,zgadit’ će vam se cijeli svijet! (FOTO)

Njena zadnjica je najveća zadnjica na svijetu za sada.

Loading..

Bez sumnje svaka osoba treba da ima velike ambicije u svom životu ali Nataša Kraun ima jako velike ambicije i puca na ono baš veliko a sada će te vi da vidite na šta.

Ona ima veliku želju da ima najveću zadnjicu na svijetu.Želi da kažu svi da je njena zadnjica ogromna.Kraun,to jeste model koja je iz Švedske je toliko posvećena i trudi se postizianju svog cilja kojeg ona želi već godinama.Ona svake godine pojede možda 15 kilograma Nutele i na taj način se trudi da dobijem barem mjesečno oko 6 kilograma.

Ona ima 24 godine i dolazi inače iz Göteborga ,sada već jako teško pronalazi odjeću u koju njeno tijelo može da stane.Ali ona kaže da ne planira da stane dok ne bude imala najšira bedra na cijelom svijetu naše Zemlje.

Kako kažu njena stražnjica sada ima obim od dva metra.Ali ona kaže da joj stražnjica nije toliko velika,tako da Kraun sada ima misiju da dobijem barem još 25 kilograma.Kada dođe do željene težine,ljekari će se potruditi da rasporede njenu masnoću i tu masnoću mogu dodati u njenu zadnjicu.

-“Što više kilograma dobijem,to će moja zadnjica da bude bolje i privlačnija.Uničit’ ću sve što je umojoj moći da moja zadnjica bude najveća na cijelom svijetu.Volim osjećaj da imam jako veliku zadnjicu.Ja kada hodam osjećam se kako sve migolji i onda se osjećam jako napaljeno radi same sebe,”-kaže Nataša.

-Ova moja tranformacija je iznenadila mnogo ljudi.Pored toga ja sam dobila jako puno na težini ali ja moram još uvijek da se udebljam oko 25 kilograma.Teško je jako da ja održavam ovo tijelo ali se ja trudim i borim koliko god mogu.Mora se mnogo da jede,oko 60.000 kalorija dnevna ali mora se i vježbati.

On sada svaki dan jede pice ,sladolede ali i nutelu i to 15 kilograma mjesečno.

Ona je naime do sada potrošila oko 65.000 dolara na sve plastične operacije.
Na svoju visinu od 170 cm ona ima 135 kilograma i još kaže da će još puno da se udeblja ,kaže do 25 kilograma.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *