Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ova dama poklanja kuću koja vrijedi milion i po eura! SVI se šokirali ovim oglasom! Samo jedan uslov postoji da kuća postane vaša! NEMOJTE DA čekate, javite se – Brzina Info

Moglo se vidjeti na društvenim mrežama sada da veliki broj ljudi poklanjaju kuće ili neke svoje imovine nepoznatim ljudima kako bi oni njih čuvali do kraja života, brinuli se o njima ili navedenu kuću ne mogu da prodaju, ne žele da prodaju pa odluče da poklone nekom bračnom paru koji će da bude voljan da njima pomogne i da bude tu uz njih. Da li možete da zamislite da živite sada u jako teškoj finansijskoj situaciji i onda samo vidite ovaj oglas i jednostavno poželite sada da se prijavite i da vidite li vi možete da uspijete u ovom!

Jedan malo stariji bračni par koji je sam odlučio da pokloni svoju kuću i svu svoju imovinu jednom mladom bračnom paru ili nekoj porodici koja nije u stanju da ovo sebi priušti. Bilo je potrebno samo da se brinu o njima i to sve do njihove smrti i do kraja. Oni nemaju svoje djece i radi toga su se odlučili na ovaj potez. Tako je isto jedna dama po imenu Anga Wagner odlučila da pokloni kuću koja vrijedimilion i po.

Navedena žena radi na tome da se proda kuća ali njoj ne ide to od ruke. Iz tog razloga napravila je igrcu. Ona je napisala maštovito pismo.Učešće u licitaciji jest 25 dolara. Ovo je cifra koju je htjela da dobije za svoju kuću. Ovdje sada učestvuju punoljetne osobe.

By Brzina