Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Otac pjevača Darka Lazića prije 3 godine je zatražio DNK! ODLUČIO JE DA odbrani čast porodice, nakon 23 godine! OVO niko očekivao nije! (FOTO) – Brzina Info

Mi ćemo opet sada da govorimo o muzičkoj sceni na Balkanu i to je veća inače muzička scena jer na njoj ima jak puno pjevača, pjevačica, glumaca, političara i velikog broja javnihosoba. Kako je ona jako velika , do nas tako dolaze razne priče o njihovim životima. Tako je prije par dana došla ova po semu sudeći čudna vijest i neobična i svi su se tada iznenadili ali i šokirali.

Danas mi govorimo o ocu poznatog pjevača Darka Lazića. Svi koji prate medije znaju da je on umro prije nekoliko mjeseci a ovo je priča koja je nastala i pojavila se prije nekoiko godina. On je naime prije pune 3 godine odlučio da pristane da uradi DNK analizu i da riješi problem koji ga mučio pune 23 godine!

On nakon tog dugog vremena, tačnije nakon 23 godine je pristao da uradi taj test koji se od njega tražio. Tada je otišao na emisiju koja se zove DNK i koja se emituje na televiziji PINK. Nakon određenog perioda dok su uzeli brisove i uradili određene analize ispostavilo se da su njega lažno optuživali i da on nije otac nikome osim Darku i njegom bbratu i sve je to dokazano.

By Brzina