Otac od kandidata Zvezde Granda ušao u verbalni konfolikt:Ovakav haus nije zapamćen u Zvezdama Granda – Brzina

Otac od kandidata Zvezde Granda ušao u verbalni konfolikt:Ovakav haus nije zapamćen u Zvezdama Granda

Loading..

Zezde Granda kada god se emituju naprave veliki haus.Šou je zagarantovan.Žirise bori svako posebno za svoje kandidate i bore se da njihovi kandidati budu što bolji i zablistaju na javnoj sceni.

Ovog puta se desilo da je Đorđe David potpuno izgubio kontrolu i nakon toga se opasno posvađao sa ocem od jednog takmičara.

On je ostao jako iznerviran kada je čuo da je otac samovoljno pormijenio pjesmu svom sinu,iako mu je mentor odlučio koja će pjesma biti bolja z anjega.Mjesecima unaprijed,oni su se pripremali za svoj nastup,to jeste taj takmičar sa pjesmom koju mu je žiri pripremio te je u zadnji čas uz nagovor svog oca pjesmu ppripremio.

Otac je vidno isprovociran rekao:”Dečko,ama šta je sa tobom,polako,stani malo.”-jako je bio grub u tom trenutku!

David u tom trenutku je bio jako bijesan i rekao je:

“Ma reci ti meni,ko je dečko,kakav dečko?Prvo,ja nisam dečko a ni ti za mene nisi dečko,alo-rekao je Đorđe i to vidno povišenim tonom,a otac od kandidata u tom trenutku se nije lijepo osjećao.

Ovog puta publika će imati priliku i da čuje Mariju Šerifović koja govori svom kandidatu kako treba da izabre pjesmu koja j eprilagođena njenom glasom,a ne da pokušava nešto da izvede što je naravno nemoguće z anju.

Možda bih trebala da se skine gola i da glumi Merlin Monro,jer je tako vodio njen pravac.Tada su se svi u studiju jako smijali,te je Jelena tada reklaukoliko to takmičarka odluči da uradi,ONA će se odmah ošišati na ćelavo.

POGLEDAJETE EMISIJU I VIDITE KAKVO JE STANJE BILO U ZADRUZI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *