Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Otac Darka Lazića je prije 3 godine radio DNK analizu za utvrđivanje očinstva! Htio je da odbrani čast porodice, ovo ga je mučilo 23 godine! – Brzina Info

Kao što i sami znate mi se svakog novog dana susrećemo sa mnogim pričama koje se dešavaju na našem Balkanu. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo pročitali nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo ovoj porodica. Pogledajte o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija o porodici Lazić. Iako je u toj porodici najpozantiji Darko Lazić ovaj put priča nije baš mnogo vezana za njega. Naime, ovo je priča koja se desila prije smrti oca Lazića, odnosno prije 3 godine.

Dakle, radi se o tome da je otac Darka Lazića bio čak 23 godine optuživan kako ima i kćerku iz drugog braka ali on je to negirao. Tako nakon 23 godine odlučio je da uradio DNK test. Nakon što je analiza briseva urađena utvrđeno je kako on nema više djece osim Darka i njegovog brata.

Iz ovoga možemo zaključiti da je on bio lažno optuživan cijelo vrijeme da je otac još jednom djetetu. Šta vi mislite ovome svemu što se desilo? Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovome i napišite nam u komentarima šta mislite o ovome.

By Brzina