Ona je uspjela da se riješi kurjeg oka za dva dana: Jedan stari i jako pouzdani recept gdje će te rezultate vidjeti odmah! – Brzina

Ona je uspjela da se riješi kurjeg oka za dva dana: Jedan stari i jako pouzdani recept gdje će te rezultate vidjeti odmah!

Kurje oko u medicini se drugačije nazova clavus je inače zadebljanje na koži koji nastaje nas topalu a inače se javlja kod malog i domalog prsta. Ima jako tvrdo mjesto koje može da podjsjeti na vučje oko i odatle je dobilo se ime kurje oko.

Loading..

Na mjestu na stopalu gdje se nalazi kurje oko je inače bolno jako puno na pritisak i nakon toga nastaje velika neprijatnost prilikom nošenja obuće jer može da dođe do velikog kontakta i gto može da izazove jako veliku bol. Može da se pojavi i na peti, na drugim prstima ali i tabanu. ČPoslije toga ima jako puno prirodnih metoda od kojih se liječi kurje oko, a mi za vas pripremamo jedan koji je jako jednostavan i žuljeve i kurje oko se rješava za 1-3 dana.

Da li vi to vjerovali ili pak ne, za ovo vam je potrebna čuvarkuća i flaster. O čuvarkući već pisali o njenim blagodatima jer smo već dosta puta pisali o njoj. To je jako korisna biljka koja nema nikakvu pažnju i ne treba joj da bi ona narasla. Ovo možemo da nađemo na kamenu, na stjenama, na zidovima ili kada domaćice uzgajaju, na krovu kuće.

Potrebno je prije svega da uzmete jedan list čuvarkuće i sa njega skinite tanku kožicu koja je obložena preko nje. Zatim taj listić postavite na kurje oko da strana bez kožice ide direktno na kurje oko.

Uzmite flaster sa listom čuvarkuće preko i ostavite tako da stoji cijeli dan a naveče kada krente da legnete zamijenite sa novim listom i novim flasterom. Obavezno noću stavljate i tada je efekat bolji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *