Svakakvog svijeta ima sada pod našom kapom a veliki broj ljudi nema ni ti obraza ni stida te su spremni na sve da bi sebi neku materijalnu dobit dobili ili finansijsku. Tako je jedna dama po imenu Melani Herts koja ima 37 godina iz Odesa u Teksasu je sokirala sve kada je prije pet fodina na sahrani svoje bake koja je imala 88 godina kada je umrla, prišla i sa njene ruke skinula jako vrijedan prste. Ovo je skandal o kojem su svi pričali a Melani se posvađala tada sa cijelom porodicoma njen odgovor je bio: Baki prsten više ne treba.

Da stvar bude gora Hersova nije zadržala prsten već ga prodala i dobial je 7000 dolara. Karma je čudo i ona je uvjerila se da se njoj nakon 5 godina sve vratilo jer Melani jedva preživjela je problem koji vlada sada u cijelom svijetu. Niko oko nje nije bio dok njena porodica nije bila zainteresovana šta će biti sa njom.

Melani iz bolnice je izašla u mjeseci januaru i 16 dana poslije napali su je sitni kriminalci koji su je pretukli i njen vjerenički prsten su joj ukrali. Policajac koji se tu našao i koji je bio i na sahrani je rekao: Sve se u životu prije ili poslije vrati.

By Brzina