Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ona je pronašla savršen trik: U veš mašinu ubacila vlažnu maramicu! Efekat koji dobijete će vas raspametiti! – Brzina Info

Ovo je metoda koja je zaista dobra i zaista korisna pogotov za osobe koji imaju kućne ljubimce i koji u svom ormaru imaju jako puno odjeće koja je tamne boje i koja skuplja sve mrvice.

Svaka osoba na svijetu potroši oko četiri sata sedmično da bi praili odječu ali moderne mašine sada obave skoro pa sve a rezultat pranja možete poboljšati sa ovim trikom. Ovo je metoda koja se koristi pogotov osobe koje imaju vlasnike kućnih ljubimaca i oni koji imaju dosta odjeće koja je tamna i tako oni stave samo jednu vlažnu maramicu prije nego li ubacite veš.

Rezultat će biti vidljiv odmah te nakon toga to će da vam premaši sva očekivanja. Odjeća će da bude bez dlačkica a vlažna maramica sve kupi.

EVO KAKO DA VI PROBATE

Jako je važno pravilo da na svaku mašinu od 7 do 8 kilograma ne stavite i ne ubacite 3 vlažne maramice. Kada se bubanj krene okretati tada će vlažna maramica da se umješa u odječu i skupi dlake i krzno i to će te izbaciti kada otvorite mašini u na svaku mašinu novu vlažnu maramicu stavite.

By Brzina