Ona je primjetila da joj muž svaki dan sve više smrdi: Odmah ga je otpužila da se ne kupa dovoljno a onda su otkrili strašnu istinu! (VIDEO) – Brzina

Ona je primjetila da joj muž svaki dan sve više smrdi: Odmah ga je otpužila da se ne kupa dovoljno a onda su otkrili strašnu istinu! (VIDEO)

Po ovom naslovu se može lagano primjetit da pred nama sada jedan jako zanimljivi naslov koji ima jako velike veze sa neugodnim stvarima pogotov ako ste sa nekim u emotivnoj vezi. Naime, kada je Les Miln koji dolazi iz Škotske čuo od ljekara da boluje od Parkinsove bolesti koju je dobio sa samo 45 godina, njegova supruga Đoj je bila u velikoj žalost i tuzi, ne samo jer se njen muž razbolio jer je njoj trebalo 12 godina da shvati i poveže da nešto nije uredu. Trebala je da poveze neke simptome koji su pokazivali baš na to.

Loading..

Đoj je danima bila svjesna sve više neugodnijeg i neobičnog mirisa njenog muža po tijelu. Ali tada je bio period kada je on jako puno radio i ona je to pripisavala stresu. Đoj je prvi put primjetila da ima jak miris kada su bili mladi. Sve više je primjećivala da njen muž ima miris kao ” drveni, mošusni miris” Počela mu je govoriti kako se ne kupa dovoljno ili pak ne pere zube kako bi trebao. Njoj je bio jako žao da ga kritikuje i nagovorila ga je da svaki dan održavaju svoju higijenu, ali onda je Đoj primjetila nešto sasvim drugo.

Mi smo skupa u vezi od naš 16. godine a sada je odjednom postao drugačiji, nisam mogla da znam šta se sa njim dešava. Osam godina prije nego li ćemo saznati dijagnozu on je imao razne promjene raspoložemnja. Ponekada se i plašila svog muža radi tih izljeva emocije.

Potom je, 17 godina nakon službene dijagnoze, Đoi je pohađala predavanje o Parkinsonovoj bolesti, a zatim je shvatio da prepoznaje sve simptome, samo što ih nije mogla povezati s bolešću. Ono što je bilo posebno značajno je miris bolesti. Kad je rekla profesoru koji je držao predavanje, s njom je odradio test – dao joj je 10 majica da pomiriše, sve su mirisale na njenog supruga.

Ona je pratila neko predavanje o Parkinsovoj bolesti i shvatila je da poznaje neke simptome ali nije tada mogla da ih poveže sa ovom bolešću. Ono što je karakteristično jestemiris ove bolesti. Jedan profesor joj je dao da pomiriše deset maca a sve su mirisale na njenog muža.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *