On nije više najpoželjiniji Turčin na svijetu!Njegov kolega je zauzeo prvo mjesto! Saznajte koji je to glumac za kojim žene uzdišu i lude za njim! – Brzina

On nije više najpoželjiniji Turčin na svijetu!Njegov kolega je zauzeo prvo mjesto! Saznajte koji je to glumac za kojim žene uzdišu i lude za njim!

Poznatiji kao Bali-Beg je bio jedno vrijeme najpoželjiniji Turčin na svijetu.Žene su ludile za njim.Mnoge serije u kojima je on glumio žene su gledale samo radi njega a ne radnje koja se dešava u seriji.

Loading..

Proslavio se u seriji “Sulejman Veličanstveni”sa ulogom “Bali Beg” i od tada je bio u žiži javnosti!

Mladi Akin Akinozu je sad glavni glumac serije “Hercaj”” što u prevodu znači “Mlakonja”.

Postao je velika zvijeda i van Tuske.On je rodom iz Turske,tu živi dugo godina i radi.

Svi mediji svakodnevno govore o njeogovom fizičkom izgledu i govore da je velika prijetnja da oduzme titulu NAJPOŽELJNIJEG TURČINA” I Skloni sa trona Buraka Ozčvita.

Akin nije samo glumac nego je i matematičar i ima diplomu prestižnog američkog univerziteta Berkki.

-Za mene je proučavanje matematike kao učenje svog maternjeg jezika.Fakultet na kojem sam htio da učim sam izabrao Berkli.Poslije određenog vremena sam shvatio da mi to jako dobro ide.Nakon završetka fakulteta odlučio sam da se oprobam i u glumačkim vodama.Mene interesuju i ljudski odnosti.-rekao je za intervju.

Njega na društvenim mrežama prati više od milion osoba.Kako on kaže većinom su pripadnice ljepšeg pola.Svakodnevno dobija razne poruke od njih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *