Ognjen Vranješ opet u žiži javnosti!Objavio je informacije o Jeleni Karleuši,sada bez imalo stida.Čekamo njenu rekaciju – Brzina

Ognjen Vranješ opet u žiži javnosti!Objavio je informacije o Jeleni Karleuši,sada bez imalo stida.Čekamo njenu rekaciju

Iako smo svi mislili da je priča i afera Ognejn Vranješ i Jelena Karleuša,završena,izgleda da nije.

Loading..

Po svemu sudeći,ova priča nikada neće biti završena sve dok njih dvoje ne odluče da zauvijek stave tačku na sve te priče i spekulacije,te da javno zajedno iznesu šta se uistinu tu dešavalo.

Ognjen je ovaj put dao sebi za pravo da bez imalo stida prokomentariše razvod između Jelene Karleuše i njeno muža,poznatog fudbalera Duška Tošića.Komentarisajući to on je krenuo ponovo sa svojim provokacijama.

Novinama jako blizak i dobar prijatelj Ognjena Vranješa je rekao kako je Ognejn reagovao kada je čuo da se Jelena i Duško razvode.On je rekao da je dobila ono što je tražila i nije mu žao.

Kako je htjela,to je i dobila.-bile su riječi Ognjena.

Ognjen je rekao da ga više Jelena Karleuša ne zanima i da želi da plati na sve ružne riječi koje je rekla za njega.Jer on nikada nije nju povrijedio ni ti je krenuo prvi priču,do onog trenutka kada je ona krenula da provocira i govori ružne riječi za njega.

Tada je odlučio da podijeli sve njene slike i onda znamo šta se dešavalo poslije.

Ognjen je između ostalog rekao,kako je Jelena pored njega imala sve što je poželjela.Dvije godine oni su bili skupa i on joj je kupovao razne stvari,dok se ona hvalila,kako su ti pokloni od njenog supruga i to sve na društvenim mrežama na kojim je ona aktivna.On je mogao samo da gleda.

Ona je osoba koja je lagala ljude oko sebe pa tako je lagala i samu sebe.

Sada su svi ljudi saznali pravu istinu.

Ognjen je naime rekao kako neće stati sve dok ona ne bude odgovorala za djela ili nedjela.

Kao na osobu i ženu on nema više nikakva osjećanja prema njoj i želi da pati kao što je i on.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *