Ognjen Amidžić odlučio da otkrije koji su to detalji smrti njegovog oca: Jako tužna priča, suze same idu! Na strašan način mu ubili oca! – Brzina

Ognjen Amidžić odlučio da otkrije koji su to detalji smrti njegovog oca: Jako tužna priča, suze same idu! Na strašan način mu ubili oca!

Ognjen Amidžić je inače jako poznat voditej i nikada ne želi da priča o svom privatnom životu ali sada se napravila neka druga iznimka. Odlučila je da sada ispriča pravu priču o svom ocu. Nije htio da se drugi na to sažale ali je htio da svi znaju. Njegov otac je bio jako poznati novinar ali i dopisnik i imao je jako crnu sudbinu i na loš način završio.

Loading..

Ognjen je to pričao sa knedlom u grlu i nekada se dvoumio da li treba da nastavi pričati. Rekao je kako su mu oca naime Ustaše izrešetale. Tada mu je već bilo jako teško da priča o tome.

Njegov otac je bio Zoran Amidžić Amidža. Ognjen je siguran da pravda nikada neće biti zadovoljena i da će ovo ubistvo kao i mnogi do sada ostati nekažnjeno.

Pored ubijenih, pored njegovoc oca tu su ubijeni veliki broj ljudi. Ali njemu je najviše naravno pala smrt njegovog oca jer on je njegov i otišao je kada mu je najviše trebalo.

Ognjen Amidžić u tim trenutcima imao samo 16 godina i tada je uspio da sazna da mu je otac ubijen. U pola noći na vrata su mu došli policajci da to sve jave a odmah je na licu njihovom mogao da shvati da se nešto jako loše desilo.

Kada su mu to rekli, postao je stijena. Bio je zaleđen. Nije mogao da vjeruje šta se dešava i da se život sada iz korijena mijenja. On je bio taj koji je morao da prenese ovo svojoj majci i sestri šta se desilo i kaže da je jedva to mogao da kaže.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *