I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem priča koje se dešavaju u društvu oko nas te tako svakog novog dana mi sve te informacija dijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva vijest koja se tiče jednog pjevača koji je velika zvijezda na Balkanu. Pogledajte o čemu se radi.

Naime, radi se o pjevaču sa jako dugom karijerom a njegovo ime je Miloš Bojanić. To je pjevač koji je svoju karijeru počeo jako davno i od tada pa sve do dan danas je na našoj estradi. Također je i jedan vremenski period bio učesnik rijaliti šoa Farma u kojoj je izašao kao pobjednik.

Tako je prije nekoliko dana došla do nas jedna informacija koja je mnoge iznenadila. Radi se o tome kako je Miloš izjavio kako je njegova penzija samo 120 eura i da na osnovu toga jako teško živi. Dodao je također kako mu je jedna kolegica poslala pola jagnjeta kako ne bi ostao gladan.đ

Šta vi mislite o ovome svemu što se Milošu događa? Podijelite sa nama svoje mišljenje i napišite nam u komentarima šta mislite o ovome svemu.

By Brzina