Oglasila se kćerka Dragana Bosanca “Tata je operisan,sada se osjeća dobro.” – Brzina

Oglasila se kćerka Dragana Bosanca “Tata je operisan,sada se osjeća dobro.”

Dragan Stojković Bosanac za sada se nalazi na intezivnoj njezi.Za sada su informacije takve da se on jako dobro osjeća i da se prognoze ljekara jako dobre.

Loading..

Na Beogradskom institutu za kardiovaskularne bolesti operisan je jedan od članova žirija Zvezde Granda,Dragan Stojković Bosanac.

On je imao hiruški zahvat na srčanim zaliscima.

Nakon operacije on je premješten na odjel intezivne njege i za sada se jako dobro osjeća.

Kako smo saznali,on se u poslednje vrijeme jako loše osjeća.Imao je dosta zdravstvenih problema koji su vukli jedan druge.Imao je česte osjećaje umora,zatim izenanada mu je dolazilo do gušenja.Vrlo često se dešavalo i da počne da gubi dah.Nakon toga porodica ga promorala da ode na ljekarski pregled gdje su mu hitno odlučili da mora da operiše se.

Vrlo brzo nakon ljekarkog pregleda on je poslan u operacijsku salu.

Kako kađu njegovi prijatelji on se sada oporavlja na intezivnoj njezi i prognoze ljekara su jako dobre.On je prošao jako težak hiruški zahvat i nadamo se najboljem.

On je naravno i dalje u šoku radi iznenadne operacije i neželjnog stanja ali njegovi najbliži kažu da su jako sretni jer im on izgleda dobro i njegovo stanje je sada jako dobro.

Mediji nakon što su saznali za ovu vijest pokušavali su da dobiju bolo koga od njega porodice i uspjeli su da stupe u kontakt sa njegovom kćerkom koja je inače pjevačica i u narodu poznatija kao Džidža.

Ona je izjavila:

“Da,to je istina što ste saznali.Tada je operisan i sada se dobro osjeća.”-rekla je Džidža u svojoj kratkoj izjavi za medije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *