Oduvijek maštate da imate baštu kao iz bajke:Mi smo tu da vam pomognemo! Jako inovativne ideje za pravljenje saksija za cvijeće (FOTO) – Brzina

Oduvijek maštate da imate baštu kao iz bajke:Mi smo tu da vam pomognemo! Jako inovativne ideje za pravljenje saksija za cvijeće (FOTO)

olaskom toplijih dana mnogi pažnju posvećuju uređenju balkona i vrtova.

Loading..

Došli su jako topli dan,proljeće je pokucalo na vrata i mnogi od vas su dobili veliku želju da srede svoje bašte,vrtove ali i svoje balkone.Žele da svi zavide na njihovom dvorištu i da sa uzidasajem gledaju dvorište.

Mi smo zato odlučili da vam prikažemo par ideja kako da izradite saksije za vaše cvijeće i da imate baštru kao iz bajke koja će plijeniti pažnju.

I vi sada ukradite neku od ideja i sredite vaše dvorište ili balkon.

Ako u svom dvorištu imate stari panj,ili ako ste u mogućnosti da ga pronađete.Dovest će te vaše dvorište na poseban nivo.

Iskoristite stari panj na psoeban način.Izbušite dio,de dodajte unutra saksiju a možete i samo da popunite zemljom.Ono što možete jpš da uradite jeste da tu posadite neko začinsko bilje ili biljkice koje su višegodišnje i svake godine ,iz vašeg panja će da se rađa novi život.Ono što je potrebno jeste da čistite korov ponekada i date vode svojim biljama.

POGLEDAJTE IDEJE KOJE MOŽETE I VI DA ISKORISTITE:

Zatim ako imate prostor u dvorištu koje je slobodno,vi možete da uredite i na ovaj naičin.
Uzmete cigle te ogradite taj dio,napravite oblik koji vama odgovora i koji će se vama svidjeti.Te neke dijelove,prelijete kamenom,prezlom ili pak izlomljenom ciglom,te u slobodne dijelove dodajte cvijeće.Cvijeće možete direktno da sadite u zemlju ili u neku veliku saksiju koju možete da oborite i date neki drugačiji i poseban izgled

POGLEDAJTE NEKE IDEJE:

Pored ovih ideja koje smo vam dali,možete i sami da napravite dekorativne saksije koje će sve da oduševe.Te saksije mogu da budu od kamena,tako što će te to kamenje polijepiti i napraviti ovakvo nešto dekorativno i posebno,unikatno.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *