Odlučila je da napusti Beograd i vrati se u svoje rodno selo: Stojin ranč u njenom selu izgleda ovako! Sama je tamo,jer njen muž ne želi tu živjeti… – Brzina

Odlučila je da napusti Beograd i vrati se u svoje rodno selo: Stojin ranč u njenom selu izgleda ovako! Sama je tamo,jer njen muž ne želi tu živjeti…

Pjrvačica Stojanka Novaković u javnosti više poznatija kao Stoja već godinam žari i pali javnu scenu.Ona je oduvijek nosila u sebi posebnu energiju koja je zaluđivala sve.Ona kada se pojavi svi drugi su bez teksta.Sve godine se trudi da izbaci barme jedan hit koji se vrti godinama.

Loading..

Ona je sada pronašla poseban mir u svom selu Perlezu.Zadnjih godina ona i nje suprug su tamo provodili više vremenba nego u Beogradu jer kako kaže Stoja tu se osjeća kao svoj na svome.

-On jako voli svoj ranč u Perlesu.Obično tamo bude preko vikenda.Ako se desi da ima pucnjeve on je u Beogradu.A Stoja tamo putuje samo vikendima i to kada su nastupi.Ali čim Stoja sleti na aerodromu sa nastupa ona odmah žuri na svoj ranč.Kako kaže grad joj se ni malo ne sviđa i ne osjeća se dobrom,sretno i zadovoljno tamo.”-rekao je izvor blizak nama.

-Ona je tu naravno vlasnik ali obožava svoj miri i tišinu koju joj selo pruža.Ona kaže da tamo napuni baterije za sve što slijedi jer samo to može da joj uradi njeno selo u kojem se rodila.Ovo seosko imanje nju spašava od ludila koje godinama vlada na estradi od sresa i napornog posla koji svaki pjevač proživljava.Stalno pjevanje,putovanje to bih svako trebao da podnese ali ona to radi tako što se odmara na svom imanju.


Nakon što su njeni roditelji preminuli Stoja je renovirala njihovu porodičnu kuću i od nje napravila pravu oazu mira.Njen ranč je udaljen oko 40 kilometara od glavnog grada u Srbiji.Nalazi se na pola pua između Beograda i Zrenjanina.

Ona ne želi da slika svojju kuće.Želi da spasi barem dio svoje malene privatnosti.Ali tamo je jako lijepo,odiše ljepotom.Imanje je sa jako puno cvijeća i velikim vrtom.Mnogi misle da je to luksuzno ali nije ovakuća se ne razlikuje od bilo koje kuće koja se nalazi na selu.Samo je Stoja odlučila da napravi veliki zid oko kuće kako bih svoju privatnost koja joj jako potrebna.

Ovo je jako malena kućica koja ima svoj bivši identitet ali Stoja u tome uživa.Ona je tu jako sretna i tu puni baterije za sve što dolazi.

Ona sada tamo organizuje dvorište sređuje i pravi još ljepše svoju oazu.To nju jako ispunjava.Kaže da se ne bih više nikada vratila u grad da živi ali zbog Igora koji nije baš ljubitelj sela kaže da će još razmisliti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *