Odlučila je da “dole” ubrizga rastvor sode bikarbone!Ona je ostala zaprepaštena rezultatima a vi će te ako želite da brinete o svojoj intimi! – Brzina

Odlučila je da “dole” ubrizga rastvor sode bikarbone!Ona je ostala zaprepaštena rezultatima a vi će te ako želite da brinete o svojoj intimi!

Sigurno ste mnogo puta imali priliku da čujete za učinkovitost sode.Pored toga što je jako dobra za ljepotu ona je jako dobra za unutrašnje i vanjsko zdravlje.

Loading..

Ako se odlučite da uzmete sodu kao lijek,za Vas bih najbolje bilo da to učinite tako što će te kupiti sodu bez aluminija.Nju možete da nabavite u raznim apotekama kao i prodavnicam zdrave hrane.

Soda pomaže kod raznih zdravstvenih problema a mi smo odlučili da sa Vama podijelo par:

  • Problemi sa probavom

Mnogi ljudi sigurno nisu ušpznati sa informacijom da soda pomaže kod probavnih smetnji.Pored toga ako se desi da često imate mučnine,probleme sa žgaravicom ili natudosti stomaka.Mi Vam savjetujemo da konzumirate sodu.Ono što treba da učinite jeste da jednu kašikicu sode pomješate sa 2 dcl vode.Naravno ne treba da pretjerujete sa tim.uzimajte po potrebi!

  • Gljivice

Ako se desi da dobijete probleme sa gljivicom,pogotov jako dosadnom gljivicom kandidom koja može da se pojavi na intimnom području i da bude tu dugi vremenski period.

Soda bikarbona i tu priskače u pomoć.Korisite sedam dana i problem će da nestane.Razblažite sodu bikarbonu u vodi i čistite vaše intimno područje tri puta na dan.To će vam jako brzo pomoći i vaši problemi će biti iza vas.

  • Urinarne infekcije učestale

Ako ste oni koji često imate probleme sa urinarnim infekcijama mi vam savjetujemo da uzmete sodu.Sve što vam je potrebno jeste da uzmete jednu kašikicu sode i razblažite sa dva litra vode.To pijte cijeli dan.

Ako ste osoba koju jako muči neugodan i učestal miris ispod pazuha i tu imamo rješenje.Napravite piling sa sodom.Svako veče na ruku uzmite sodu i dobro istrljajte vaš pazuh.To će biti doviđenja svim dezodoransima koji u sebi sadrže alkohol i aluminij i naravno nisu zdravi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *