Objavio javno da su njih dvoje bili u hotelu:Marija Šerifović je napokon rekla pravu istinu o diskvalifikovanom takmičaru!Kada je objasnila u studiji,mnogi su ostali bez riječi! – Brzina

Objavio javno da su njih dvoje bili u hotelu:Marija Šerifović je napokon rekla pravu istinu o diskvalifikovanom takmičaru!Kada je objasnila u studiji,mnogi su ostali bez riječi!

Poznata članica žirija poznatog takmičenja Zvezde Granda,Marija Šerofivć je u javnosti iznijela veliku pometnju kada je rekla to jeste objavila na svom instagram profilu kako je Adam Labunski iz takmičenja i prava da učestvuju u sledećem krugu diskvalifikovan radi svog neprimjernog i nekulturnog ponašanja!

-“Voljela bih da sve ljude ovim putem obavjestim,sve ljude koji prate takmičenje Zvezde Granda da je kandidat Adam Labunski (kojem sam ja bila mentorica) diskvalifikovan od strane produkcije radi svog neprimjernog ponašanja.On više se neće takmičiti.Odlučila sam da uskoro vam kađem kojeg od takmičara ću vratiti koji su nepravedno ispali,te na koga ću ja to da potrošim svoj zlatni glas koji imam.”-rekla je Marija!

Loading..

Nakon toga on je odlučio da pusti u javnost i dopisivanje sa pjevačicom.

Ako je suditi prema porukama koje je on objavio na svom profilu,problem glavni je nastao našto je neki drugi takmičar doveo svog oca da spava u njihovoj sobi te je on napravio sukob te je dovelo do toga da Labunski diskvalifikovan.

Marija Šerifović se prije par dana pojavila kao i uvijek na snimanju Zvezde Granda a i ona je sama odgovorila na pitanje o diskvalifikovanom kandidatu:

-Ja smatram da je to pitanje najbolje za samu produkciju.Saša Popović je sam donio odluku da ga diskvalifikuje a vi najbolje da pitate njega radi čega je to uradi.To je što ja mislim,ustvari i fer.-odgovorila je ona i dodala:
“Da,radi te situacije sam se ja iznervirala,ali nije važno koliko sam se iznervirala,nego kako to utiče na moje zdravlje.Meni je jako bitno da je ovo stav i većine gledaoca.Ja ću se sada potruditi da budem što tiša u budućnosti ali prije svega pravedna.-rekal je Marija.

Recite nam vaše miščjenje!Da li mislite da je odluka prava da ga diskvalifikuju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *