Noviji vodokotlići na sebi imaju dva dugmića:Pogledajte čemu oni služe i naš savjet je da nikada ne stišćete oba zajedno! – Brzina

Noviji vodokotlići na sebi imaju dva dugmića:Pogledajte čemu oni služe i naš savjet je da nikada ne stišćete oba zajedno!

Vjerovatno ste i vi pritiskali nasumično bilo koji ili ova u isto vrijeme, a ako ste se nekada pitali čemu služi manji, a čemu veći, donosimo vam odgovor u nastavku.

Loading..

Sigurno ste i vi dosta puta pritiskali u isto vrijeme ova dva dugmeta ili svaki posebno.Ali sigurno ste se puno puta pitali za šta služi baš manji a zašto veće dugme.

Mi Vam donosimo odgovor koji je jako jednostavan u nastavku.

Ova dva dugmića su ustvari spremnici vode unutar kotlića.Manje dugme predstavlja manji rezervoar a veći je za veći rezervoar.

Manji u prosjeku u sebi sadrži oko 3 do 4,5 litra,već od 6 do 9 litara,tako je moguće da kada vršite manju nuždu pritisnite malo dugme a veliko ,veće dugme.

Na ovaj način vi štedite vodu,vaš račun će da bude manji ali i čuvate vaš okoliš.

Istraživanja su pokazala da jedno prosječno domaćinstvo na ovaj način kako rade moderni vodokotlići uštedi oko 20 000 litara vode na godišnjem nivou.

Kušatilo predstavlja veliku važnost u našem domu.Za uređenje navedenog ulažemo inače jako malo vremena ali kada malo pogledamo provodimo dosta vremena u njemu.

Postoji li išta da čovjeka može bolje da opusti bolje od tople kupke nakon teškog i napornog dana koje smo prošli.

Da bih naše kulatilo bilo divna oaza mira i pored toga jako moderno pogledajte nekoliko ideja koje vam mi nudimo.

Možda neko od vas pronađe za sebe inspiraciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *