Svi se sada pitaju šta i kakve sve torture kandidati u Muzičkom takmičenju Zvezde Granda sada doživljavaju od strane žirija. Čini se da svaki dan pojavi se neka nova informacija koja nas zna toliko iznenaditi i svi se pitaju da li svi tako moraju da trpe. Nakon što se desilo da učesnica Vanja izbačena radi svađe sa žirijem, tačnije sa Jelenom Karleušom, jedna kandidatkinja se sada oglasila i objasnila šta je morala sve da radi samo da bi ostala tu u takmičenju i da bi sada nastavila.

Takmičarka po imenu Dana Bušić u muzičkom šou Zvezde Granda je rekla da joj je mentor Đorđe David i rekla je kako je njen mentor od samo njenog pojavljivanja imao jako čudne ideje za stajling da bi ona se u tome pojavljivala na nastupima. Kako je i sama rekla jedne prilike od nje je zahtjevao da se obuče u kostim medicinske sestre a od donjeg dijela imala je samo gaće koje su bile ukrašene sa malenim ružicama.

Ona je tada rekla da joj se ideja nije dopala ali je pristala jer nije htjela da protivriječi svom mentoru i da je oduvijek pomno pratila njegove želje i savjete.

By Brzina