Novi dečko je Rus: Ceca više ne želi da krije, već ga pokazala u javnosti! Svi su se iznenadili kada su vidjeli kako izgleda! – Brzina

Novi dečko je Rus: Ceca više ne želi da krije, već ga pokazala u javnosti! Svi su se iznenadili kada su vidjeli kako izgleda!

Svetlana Ceca Ražnatović je već nekoliko puta išla u Rusiu pa su se njeni obožavatelji pitali da li je folk diva tamo ipak pronašla novog dečka ili tao ide jako često radi poslovnih obaveza i radi novog biznisa. Mnogi govori da je pokrenula biznis u sferu sa kozmetikom. Pjevačica kaže da nikada nije bila u vezi sa strancem i da isključivo traži nekoga sa naših prostora, sa Balkana i voljeli bi da on bude Srbin.

Loading..

Ja sam do sada bila u Moskvi dva ili možda tri puta i ne sjećam se baš o kojem broju je riječ. Nisam išla Putinu to je sigurno ali radi nekih svojih stvari ja sam išla eto radi toga sam išla. Ceca je pokušavala i svo vrijeme da bude misteriozna i na taj način je vima bacila bubu u uho, te onda je svim prisutnim medijima rekla:

“Ne, ja nenamjeravam da se presalim odavde. Ni ti mene zanimaju više stranci. Očekujem najviše da se ovdje zaljubim u našeg čovjeka, voljela bi da to bude Srbin. Ja sam Srpkinja od glave do pete i to je sto posto sigurno”

-ALi u ostalom, jel ja trebam da se zaljubim! Šta meni fali ovako samoj?

Da vas podjsetimo, Ceca je u javnosti do sada prestavila jednog dečka, u pitanju je manekenka Vladimira Cvetkovića Cveleta sa kojim se zabavljala 2010.godine. Nakon Arkana više nije željela da staje pred oltar a nije htjela da se upusti u neku dužu vezu.

Svi se pitaju radi čega i radi koga ne želi da započne novu vezu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *