Nju smatraju najzgodnijom ženom a pogledajte kako izgledaju njene noge: Celulita na sve strane a pogledajte kako izgleda ostatak tijela! – Brzina

Nju smatraju najzgodnijom ženom a pogledajte kako izgledaju njene noge: Celulita na sve strane a pogledajte kako izgleda ostatak tijela!

Poznati supermodel i Viktorijina anđelica, Chanel Iman, snimljena je jednom prilikom na plaži u Miamiju kako uživa u društvu svog dečka Sterlinga Sheparda.

Loading..

Ona je poznati supermodel a pored toga i Viktorijin anđeo.Njeno ime je Chanel Iman.Nju su novinari snimili dok je bila na plaži u Majamiju kako uživa sa svoji m dečkom Sterlingom Shepardom.

Prelijepa manekenka je ubila maleni minijaturni bikini i time je istakla svoje duge noge ali pored toga i jako vitku figuru.ALi u tim trenutcima ona je pokazala dosta više čak i ono što ne bi trebala.Paparazzi su se trudili da je uhvate u svim situacijama a ova atraktivna crnka je nesavršena baš kao i ostali obični smrtnici.

Iako je ona sklona treniniranju,zdravoj prehani i vođenju velike brige oko zdravog života,Chanel je baš kao i druge žene vodi borbu sa dosadnim masnim naslagama na nogama.Ali lijepa djevojka i manekanka na plaži nije vodila računa o tom nedostatku i svo vrijeme je uživala sa svojim dečkom.

Chanel je inače poznata da je samo sa 16 godina kada je objavljena njena prva naslovnica za magazin Vogue.

Pomoću toga ona se tako mlada našla u svijetu jako visoke mode i od tog trenutka je bila okružena vrhunskim stilistima i modnim kreatorima po svijetu poznatima.Ona je razvila svoj karakterističan modni stil i svoj san je ostavila kada je postala Victorijin anđeo.Chanel je inače poznata i po tome da je pra progovorila o rasnoj dikriminaciji u modnoj industriji gdje se i ona nalazi.

Ali ona nije jedina dama koja vodi bitke sa dosadnim celulitom. Još veliki broj poznatih ličnosti vodi bitku sa celulitom i samim tim na udaru mnogih paparazza je bila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *