Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nisam radila botoks, ali ovo pijem svako jutro! Za Selmu je vrijeme stalo prije 30 godinu, a tvrdi da lice bez bora duguje magičnom napitku od 4 domaća sastojka! (FOTO) – Brzina Info

Kako ste i sami svjedoci da na našoj adresi se svakog novog dana javlja veliki broj informacija o mnogim stvarima i dešavanjima na našem Balkanu ali pored toga tu su i informacija o dešavanjima u cijelom svijetu. Tako prije par dana do nas je došla jedna jako zanimljiva vijest koja je prije svega iznenadila sve žene. Pogledajte o čemu se radi i šta je to za čime žene lude.

Naime, radi se o tome da je prije nekoliko dana do nas došla jedna priča iz Bosne i Hercegovine. Ovo je priča koju je odlučila da sa nama podijeli jedna žena imena Selma koja ima čak 44 godine. Međutim i bez obzira na to kada je pogledate sigurni smo kako joj ne bi dali ni preko 30 godina.

Dakle, ona je otkrila kako da na najlakši sačuva svoje lice od bora a njeno lice je jako mlado samo zbog jednog ralzoga. Naime, ona je napravila svoju smjesu pomoću koje održava njegu lica. Potebno je da samo uzmete Vitamin C, Kurkuma, Crni biber i na kraju Pasji trn.

Nakon toga potrebno je da sve ove sastojke pomiješate i nakon toga tu smjesu svaku noć da nanesete na svoje lice i da ona tu stoji oko pola sata. Ukoliko budete uporni u ovome vaše lice će biti perfektno. Ukoliko neko krene da ovo neka podijeli sa nama svoje iskustvo u komentarima.

By Brzina