Niko ne može da vjeruje:Naša poznata voditeljica je pokazala nešto što nije trebala!Ovo joj nije trebalo! (FOTO) – Brzina

Niko ne može da vjeruje:Naša poznata voditeljica je pokazala nešto što nije trebala!Ovo joj nije trebalo! (FOTO)

KO BI REKAO DA I ONA!

Loading..

Normalna je pojava da sve žene privlači moda i tako smo mi zatekli naše poznate dame na jednoj poznatoj reviji.Sjedile su zajendo i može se reći da su jako uživale.

Gledajući njihove osmijehe Nataša Bekvalac iako je prošla pravu dramu u svom životu,ne skida osmijeh sa lica,tu su bilei Nina Radulović i poznata voditeljica Jovana Joksimović.

One su se jako lijepo provodile ali svima pristunima je jedna stvar parala oči.

Svo vrijeme su gledali u nju.

Nina Radulović je odlučila da obuče jednu divnu crnu kombinaciju koja joj je dok je sjedila pokazala i previše.Ono što se vidjelo nije baš nešto najljeoše od Nine.

Ona kada je prekstila noge ,pojavio se veliki celulit,za njega kažu da je najveći neprijatelj svih žena i da se jako teško uklanja i da je potrebna velika borba da bih se toga riješili.

Voditeljica je više puta govorila kako se inače hrani jako zdravo i da pazi šta jede.Pored toga jako često posjećuje i kozmetičke salone.Ali to nažalost nije dovoljno kada je dosadni celulit u pitanju.

Ali njoj to nije bio problem da zablista na reviji i plijeni pažnju svih prisutnih.

Ona je imala najljepši ukras po kojem je prepoznatljiva a to je njen osmijeh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *