I sami ste svjedoci kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem priča koje se dešavaju na našem Balkanu te tako mi pokušavamo da sve te priče podijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna priča koja je vezana za našu estradu odnosno za poznate ličnosti sa naše estrade. Evo o čemu se radi.

Dakle, ovaj put do nas je došla jedna jako zanimljiva priča koja se tiče jednog našeg poznatog voditelja. Prije svega on je bio muzičar do prije nekoliko godina jer je bio član poznate grupe i to Medeni mjesec. Mnogi su već i shvatili o kome se radi. Dakle, on je Žika Jakšić.

Tako smo mi prije par dana došli do jedne informacije koja je mnoge iznenadila. Naime, saznali smo kako njegovo pravo ime nije Žika nego Saša. Mnogi kada su ovo čuli nisu mogli da vjeruju, međutim mi kada smo provjerili onda se ispostavilo da je njegovo ime Saša.

Šta vi imate da kažete na ovu cijeli situaciju. Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovome tako što ćete nam ga napisati u komentarima. Pišite nam.

By Brzina