Niko ne može da vjeruje: Vlasnik Granda, Saša Popović završio iza rešetaka! Da li je moguće da je ovo uradio… – Brzina

Niko ne može da vjeruje: Vlasnik Granda, Saša Popović završio iza rešetaka! Da li je moguće da je ovo uradio…

Za nju su svi čuli. Naime ona je davne 2000. godine potpisala ugovor sa Grandom. Njeno ima skoro svi znate a to je Elma Sinanović. Svi znamo da je samo odjednom se povukla i nestala sa javne scene. Rekla je kako u njenom ugovoru stoji kako na ruke treba da se joj se isplati novac od prodanog albuma ali ona kaže da nikada taj novac nije vidjela.

Loading..

Za ugovor “Ruka pravde” album mi smo si pristali da platimo oko 6 posto od prodaje.Mene niko ništa za to nije ni pitao a kako oni kažu to se nije ni prodavalo. Ja sam radi svih tih prevara odlučia da njega tužim a on me nakon toga nazvao i prijetio me da povučem tužbu. Nakon toga sam obavila razgovor sa svojim suprugom. Da svi budemo skupa pa da vidimo šta ćemo i dalje ćemo.

On mi je rekao da ne treba da ga tužim i da ću od njega u toku razgovora imati novi album koji će on sam troškove da sredi. On je mene prevario a ja sam odmah nakon toga odlučila da povučem tužbu bila sam zaista naivna. Jesam jako naivna ali kako je ona rekla Saša njoj duguje oko 30.000 maraka.

Saša je tada rekao da će da joj uzme 30.000 km za taj prvi CD jer je to može se reći malo rizično i sam ne zna kako će prodaja da ide i u kojem smjeru. Ako prodaja krene on je rekao da će novac da mi vrati u gotovini ali bez ikakvog računa.

Ona je sada nakon 19 godina odlučila da podijeli sa svima.Rekla je da je ona žrtva prevare. Nestala je sa javne scene iako su mnogi rekli da je ona najbolji vokal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *