Showbizz

Niko ne može da vjeruje kako izgleda Čolina supruga! Ne liči na žensko, svi se pitaju gdje su mu oči bile!

Kao sto i sami znate, Zdravko Colic Cola je jedna od najvecih zvijezda na nasim prostorima, ali i sire. Za njega kazu da je oduvijek bio sarmer, te da mnogo voli zene. Pored svojih pjesama, Zdravko je postao poznat po tome sto je u mladosti bio veliki zenskaros. Nakon svega, Cola je pronasao zenu uz koju se smirio i sa njom dobio djecu. Naime, mnogi nisu mogli vjerovati da je ovakva zena uspjela ukrasti Colino srce. Ovaj pjevac je mogao birati kakvu ce zenu pored sebe imati.

Oduvijek su ljudi imali drugacija misljenje, te se uvijek mogao naci neko ko ce komentarisati. Takodjer su i za njega rekli da je mogao puno bolje imati od ovoga sto je sada. Naime, Cola nikada nije obracao paznju na druga misljenja i razne price. Svima vam je poznato da on svoju porodicu ne eksponira u javnosti kao vecina poznatih licnosti. Zdravko Colic je veoma privatan, sto je rijetko danas vidjeti.

Naime, Paparazzi su uhvatili njegovu suprugu Aleksandru kako seta gradom. Mnogi su komentarisali to sto ona nije bila sredjena kao svaka supruga poznatog pjevaca, a pored toga da je vise licila na musko nego na zensko. Mnogi su se iznenadili, jer dobro znaju da je Cola oduvijek volio samo lijepe zene.