Nikad brutalnija svađa između Stanije i Sandre Afrike:Ja sam se školovala draga moja,dok si ti plesala oko šipke!Pogledajte Sandrinu rekakciju,ovom se niko nije nadao…. – Brzina

Nikad brutalnija svađa između Stanije i Sandre Afrike:Ja sam se školovala draga moja,dok si ti plesala oko šipke!Pogledajte Sandrinu rekakciju,ovom se niko nije nadao….

Prije par noći odigrala se nova Zadrugovizija.Kao i svkai put, tu su bili prisutne poznate ličnosti u ulozi žirija.Ovogo puta tu je bila i Sandra Afrika.

Loading..

Tu je nastupala i Satanija sa svojim kolegicama,Matorom i Suzanom.Za izgled ali i za pjevanje Stanija Dobrojević je dobila dosta lijepih komentara,ali kada je došla Sandra Afrika sve se promijenilo.

Sandra Afrika je tada rekla da je bolje da je Stanija samo plesala,a ne pjevala jer je sve uništila.

Pogledajte video i sami se uvjerite:

Stanija je krenula odmah da se brani i pokušavala je da pokaže pjevačici kako joj se nije svidio njen komentar i da ga je smatrala uvredljivim.

Stanija je prokomentarisala:

-Kaže mi djevojka koja je krenula svoju karijeru da pleše kao go-go plesačica i to iza pjevača Mileta Kitića.Tako da budem iskrena ja nisam očekivala o dnje nikakvu pohvalu.Svi znamo koliko je ona sujetna i na te njene komentare ja sam navikla još od prije.-rekla je Stanija te je Sandra odlučila da joj odgovri.

-Ja nisam rekla da ti ne izgledaš dobro,ja za tebe nemam šta da kažem.Nisam ni u jednom trenutku rekla da ti izgledaš loše.ja sam samo prokomentarisala tvoje pjevanje koje nije bilo dobro ovaj put i ja sam samo iskrena.Za mene su Matora i Suzana odradile to kako su trebale.A ti si bila lošija i moram da kažem da si ih pokvarila.Ja sam jako uspješna i ostvarena žena.Ja imam 31 godinu i nemam razlog da budem ljubomorna na tebe.Ti si tu ali ja sam sada ovdje.”

Stanija je nakon tog aimala samo jedno da kaže, na šta je Sandra poludila:

-Draga moja,ti dok si igrala oko šipke,za razliku od tebe ja sam išla na fakultet.

-Ja ne vidim razlog radi kojeg si se ti uvrijedila.Ja ne bih voljela da vodim ovu temu.Previše se praviš pametna i neću da se sramotim.To što ti govoriš ja nikada ne bih rekla za tebe.To i što si čula nije izašlo iz mojih usta.Ovu temu naravno neću da nastavljam,nije to u mom žanru.-izjavila je Sandra..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *