Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

“Nijedno dijete u Srbiji nije prošlo ono što je moje kroz sve ove godine…” Ovo je predsjednikova poruka o kojoj region govori! Zaista potresno (FOTO) – Brzina Info

Od svih političkih ličnosti koje su na Balkanu, svi znaju ko je Aleksandar Vučić i on je bez sumnje najpoznatiji i prije svega najkontroverzniji političar. Mišljenja o njemu su u mnogo toga podjeljenja. Neki govore da je on diktator i ne vole ga a neki govore da je dobar za Srbiju. Bilo kako bilo teško je poreći da je Srbija uspjela u ovo teško doba da se podigne i porastao je BDP- u 2020. godini.

Nakon što je poboljšana ekonomska situacija Vučića su svi hvalili i za vakcinaciju u Srbiji i državi koja je sada sedma u svijetu po broju vakcinisani a druga u Evropi je poslije Velike Britanije. Vučić je uspio da odobri više vakcina i on je sarađivao sa Evropskom Unijom. Smatra se da će ovim tempom da se dostigne imunitet na virus KOJI hara. Vučić je napisao i da njegova porodica i godinama poslije je meta medija i raznih velikih tračeva.

Sada je Vučić objavio na instagramu gdje je stavio sliku sa svojim sinom Danilom i napisao da ni jedno dijete nije prošlo to što je njegov sin i slušao je razne priče koje su laž bile.

By Brzina