Kao što i sami znate na našoj adresi se svakog novog dana javlja veliki broj priča o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo čuli ostali su začuđeni jer nisu ni sami mogli da povjeruju da se ovako nešto dešava.

Naime, ovaj put na meti naših medija bila je jedna jako poznata mlada zvijezda iz Kolumbije. Njeno ime je Aida Kortes i ona se bavi modernim poslom a to je influenserka je na Instagram. Međutim mnogi je prate baš zbog toga što ona postavlja svoje slike.

Tako prije nekoliko dana do nas je došla informacija kako ona kako bi se odužila svojim fanovima ukoliko joj se neko javi u privatnu poruku ona mu pošalje jedan svoj privatni video koji do sada niko nije vidio. To je mnoge iznenadilo i mnogi nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako dešava.

Šta vi mislite o ovome svemu? Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovome svemu i napišite nam u komentarima da li podržavate ovo što ona radi ili se baš protiv ovoga.

By Brzina