Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ni jedno dete u Srbiji i regionu nije prošlo ono što je MOJE! O ovoj poruci koju je predsjednik napisao BRUJI REGION! Tuga (FOTO) – Brzina Info

Deca od poznatih ličnosti jako često imaju probleme kada se radi o odrastanju. Inače poznati predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić za sada smatra da je od sve djece koje žive u Srbiji najgore je tada bilo njegovom djetetom. Pogledajte o čemu se ovdje radi i zašto je on to tako pomislio.

Predsjednik Srbije, poznati Aleksandar Vučić ima sina koji se zove Danilo Vučić i kako on kaže jako je ponosan na njega. Jer kako kaže Danio je manje- više uspio da postigne sve što je zamislio u životu. Jako mu je drago jer je on baš njegov sin.

ALI sada je Aleksandar Vučić na svom zvaničnom profilu na Instagramu napisao kako je on sada konačno odvojio potrebno vrijeme za svog sina. Rekao je da je njegov sin Danilo jako loše prošao kao što ni ti jedno dijete u Srbiji nije prošlo. Vučić kaže da su o Danilu i o njegovoj deci najgore i najlošije pričali ali oni su uspjeli da pobjede neprijatelje.

By Brzina