Zanimljivosti

NEVJEROVATNO !PRVO JE LIJEČILA PACIJENTE U BIKINIJU, A POGLEDAJTE KAKVA SADA DOLAZI NA POSAO ! Šefovi bijesni !!

Ruska medicinska sestra je upozorena nakon sto su je pacijenti snimili da radi u prozirnom zastitnom odijelu, ispod kojeg se vidjelo donje rublje ima novu karijeru. Naime, Nadia Zukova (23) tvrdi da nije imala pojma koliko je prozirna uniforma koju je nosila dok je brinula o zarazenim o korona virusa, ali je jedan pacijent fotografisao, a ta fotografija se odmah prosirila brzinom svjetlosti.

Dok se ona zabavljala, njeni sefovi ni malo nisu bili zadovoljni te su je upozorili da njena odjeca nije u skladu sa propisima i standardima. Uskoro bi Nadiu moglo biti bas briga sta kazu sefovi jer je na pragu promjene profesije. Pri manekenski posao joj je snimanje reklame za liniju sportske odjece, a u buducnosti ko zna sta ce biti.

Takodje je objavila da planira da studira kako bi i sama postala doktorica. U prvom intervju nakon skandala rekla je da joj je i dalje jako neugodno radi svega. “Znam kojeg je dana fotografija nastala, no kako se brzo sirila internetnom je misterija. Sjecam se da sam se vracala iz smjene a ljudi su mi slali linkove na clanke, i dodala da je fotografiju snimio muskarac! Prepoznala sam se i odmah sam zakljucala sve profile na drustvenim mrezama. Nisam zeljela takvu paznju ! -zavrsila je Nadia !