Ostalo Uncategorized

NEVJEROVATNO ! Niko nije znao šta mu se desilo ! Dječak bio pospan, pa ga odveli kod doktora ! NISU MOGLI DA VJERUJU ŠTA VIDE NA SKENERU !!

Dosta puta kada cujemo neke slucajeve u medicini ostanemo zateceni, i u dosta navrata se zapitamo kako je to uopste moguce. Naime, doktori iz Jeruzalema su se iznenadili kada su dobili na pregled djecaka koji je uvijek bio pospan i njegovi roditelji su jako zabrinuti bili radi toga i shvatili su da zaista nesto nije uredu.

Naime, ljekari su ga pregledali, a onda su mu nakon pregleda nasli manju ranu zbog cega su ga poslali na skener, gdje su ustanovili da on ima metak u glavi koji je prosao kroz lobanju i zaustavio se u mozgu. Neoruhirurg Gaj Elor koji je to izvadio iz njegovog mozga, ostao je zapanjen, a njegovi roditelji nisu mogli vjerovati sta se desava, niti su znali na koji nacin se to dogodilo. Predpostavlja se da je djecak se igrao sa drugom djecom, pa se tada nesto dogodilo i djecak je u svemu tome pogodjen ! Zaista jedna nesvakidasnja situacija, koja se na svu srecu zavrsila dobro !