Nevjerovatna priča:Časne sestre u manastiru uzgajaju marihuanu u ljekovite svrhe! Kažu da je to u skladu sa njihovim vjerovanjem!(FOTO) – Brzina

Nevjerovatna priča:Časne sestre u manastiru uzgajaju marihuanu u ljekovite svrhe! Kažu da je to u skladu sa njihovim vjerovanjem!(FOTO)

Mi smo ostali bez riječi kada smo vidjeli ovu temu.

Loading..

Još uvijek nije sto posto dokazano da li je marihuana sto posto štetna za naše zdravlje i još uvijek ne znam radi čega je marihuana zabranjena.

Mnogi kažu da marihuana jako loše utiče na vas kada pušite ali kada se pogleda šta bih rekli za orah,da kada se puši izaziva veoma teške halucinacije.Mi se pitamo zašto on sada nije strogo zabranjen.To su teme koje su široke i nikada nećemo sto posto shvatiti.

Ako niste znali mi vam donosimo ovu priču.
Postoji veoma neobičan manastir koji se nalazi vjerovali ili ne u Kaliforniji i on zarađuje preko 1.000.000 dolara godišnje i to na veoma neobičan i čudan način koji nije uredu za crkvu.

Ovdje je riječ o tome da one prodaju kanabis i to u medicinske svrhe ponekada koriste marihuanu ali i bave se uzgojem marihuane u svom okruženju.

Projekat inače ima jako neobičan naziv i sa radom je krenuo davne 2011 godine i zove se “SESTREIZ DOLINE”.Možemo da shvatimo da je ovo jako neobičan i specifičan naziv.

Projekat je pokrenula sestra koja se zove Kejt i to je sve danas preraslo u veliki biznis.

Kada ih ljudi upitaju kako mogu takve stvari da rade još pogotov u manastiru jer one su ipak redovnice i služe Bogu i nekako ne mogu da vjeruju u sve to jer se to kosi sa njihovim uvjerenjima.

Ona je zatim rekla da se tu radi o jednoj običnoj travi koja inače jako pomaže ljudima a ako je koristite u pogrešne svrhe može da naškodi.

Zato se one trude da educiraju ljude i da shvate koliko je ovo korisno.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *