Neugodan bol koji ne prolazi:Samo ime govori koliko je to bolno a žene naajčešće vode bitku ! – Brzina

Neugodan bol koji ne prolazi:Samo ime govori koliko je to bolno a žene naajčešće vode bitku !

Kurje oko predstavlja očvrsli dio kože i to na stopalima koji se javlja kao posljedica pojačanog trljanja i pritiska na taj dio noge.

Loading..

Kurje oko može često rezultirati i intenzivnim bolom, a uglavnom je lokalizovan na tabanima, malom prstu i koži između četvrtog i petog prsta.

Kurje oko može vrslo često da rezultira i intezivnim i jakim bolom a uglavnom se javlja na tabanima,na malom prstu i koži između 4 i 5 prsta.

Iako ako pogledate promjene na tabanima vrlo često mogu da vam ličena običan žulj ali na vrlo jednostavan način možete da primjetite da se radi o kurjem oku.Jer je kurje oko jako specifično po tome jer ima bijeli centar koji predstavlja glavni srž problema.

Taj dio koji je ujedo i najdublji može da pređe do pet milimetara

-Ljudi ,vrlo često kurje oko pomješaju i sa tabanskim bradavicama koje predstavljau vegatativne toreveni koje su izazvane humanim papiloma virusa.One u sebi imaju dosta krvnih sudova i može se primjetit uvidu crnih tačkca.”

PRIRODNO RJEŠENJE:

Uzmite par listova čuvarkuće i sa nje skinite cijelu kožicu.Stavite taj očišćeni list na kurje oko i to njegovu stranu koja je očišćena.Prkeo biljke postavite flaster i ostavite da tako odstoji cijeli da.Uveče na stopalo postavite novi list i na njega novi flaster.

Ovaj postupak treba da ponavljate tri do četiri dana.Naon tog perioda osjetit će te da je bol se smanjio a vrlo je moguće da se desi da kurje oko u potpunosti nestane.

Ova je metoda takva da je jako specifična i pristupačna er čuvarkuća s emože na vrlo lagan i jednostavan način nabaviti.To njegovo prirodno sredstvo jeste i njegov jedan veliki plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *