Nemam problem da priznam,to više nije tabu tema:Svi su vidjeli da Viki ima bujno poprsje i da to često stavlja u prvi plan!Odgovorila da li je ugradila SILIKONE! – Brzina

Nemam problem da priznam,to više nije tabu tema:Svi su vidjeli da Viki ima bujno poprsje i da to često stavlja u prvi plan!Odgovorila da li je ugradila SILIKONE!

Ne postoji gotov ni jedna poznata ličnost da do sada na sebi nije uradila ni ti jednu estetsku operacju a mnogi su govorili i pričaju u zadnje vrijeme i da je pjevačica Viki Miljković povećala svoje grudi.

Loading..

Pjevačica je odlučila da stavi tačku na te spekulacijei odlučila da progovori i toj temi.

Odlučila je da kaže da li je to istina ili ne.

“Ja stvarno ne vidim problem neki da kažem da li sam radila neku estetsku operaciju ili ne.Nemam ni problem da kažem da li sam stavila silikone a sada to pogotov nije sramota.To više nije tabu tema u našem okruženje rekla je Viki,te je dodala:

“Ja stvarno nisam stavila silikone.Nemam problem da priznam.Svi koji me znaju godinama znaju da ja imam takve grudi od kako znaju za mene.”

Viki je kako kažu njeni fanovi kako godine prolaze sve provokativnija i sve izazovnija.Sve se više slobodnije oblači i samim tim privlači pažnju.Kako godine idu Viki izgleda sve bolje i kažu mnogi njeni fanovi da nikada nije bolje izgledala nego sada.

“Pa ne znam šta da vam kažem.Nije tako.Možda ste vi to sada tek primjetili.Možda sam vam sada ja privukla pažnju.Od davne 2003.godine ja sam nosila kratke haljinice,šorceve,lančice i dekolte,to je trajalo,nije da nije.”-Izjavila je Viki u emisiji.

Naime,Pjevačica Viki Miljković je turbo folk pjevačica a svoju karijeru je započela davne 1992.godine.

Njena popularnost je skočila kada je otpjevala pjesme “Bajadere”,”Mariš li mariš li” “Crno na belo” “Mahi mahi” “Obeležena.”

2016 godine je ona je postala članica jednog jajko popularnog regionalnog takmičenja”Zvezde Granda” i vrlo često je centru pažnju radi rasprava koje je vodila sa Jelenom Karleušom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *