Nekada su radile na pijaci a sada su najpoznatije i najtraženije pjevačice! – Brzina

Nekada su radile na pijaci a sada su najpoznatije i najtraženije pjevačice!

Veliki broj estradnih ličnosti dok nisu postale ovo što su sada su radile sve kako bih uspjele u životu.Trudile su se i borile da bih imale život dostojan čovjeku i da bih sebi mogle da priušte sve.Poslije toga one su se trudile da sve sakriju na mudar načinda niko ne bih saznao sve te stvari.

Loading..

Goga Sekulić je jedna od tih pjevačica o kojima se priča i ona je radila svašta dok nije došla na mjesto gdje je sada.Prijenego što je bila pjevačica radila je mnogo drugih stvari ali uvijek se trudila da ostvari svoj san.Mnogi nisu mogli da vjeruju da ona radi ovako nešto.

Ona je pored ostalih poslova radila i kao voditeljica i emisiju je vodila koja je trajalod 8 naveče is ve po pola noći.Ona je u tome bila jako uspješna i sama je sebi iznadnila da je stvorena za te stvari i da zna i takve stvari da radi.

Ona nije bila jedina koja je radila stvari koje nisu povezane sa pjesmom i muzičkom karijerom.Njen početak karijere je bio jako trnovit.

Sama pjevačica Jana je imala jako sličan početak svoje karijere kao i njena prijateljica i kolegica Goga.Ona je najprije radila kao profesorica u jednoj srednjoj muzičkoj školi u kojoj je i sama bila učenica nekada davno.

Samo školovanje u muzičkoj školi je probudilo posebnu ljubav prema muzici i ona je odlučila i da se bavim tim jer ju je to jako usrećavlao i jako je bila vesela i ispunjena radi tog posla.

Jana se pojavila malo kasnije na sceni,svoj prvi album je snimila 1998.godine i tada je dobila pažnju publike.

Zatim mediji su došli do informacija da je i Nadica Ademov radil ana pijaci i to sa svojom majkom te je dugo godina prodavala gače i čarape sa svojom mjakom.Ona je s anjom radila dugo vremena na pijaci i punojoj je majka pomogla.Nakon toga prijavila se u Zvezdre Granda te je postal ajako uspješna pjevačica koja je redala samo hitove.Odmah kada se pojavila na scenu svi su rekli da će ona da postane prava zvijeda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *